Wad bersalin

Assalamualaikum, hi mummies.. nak tanya la, sape pernah masuk wad 1st class kat hospital gov. Mmg utk pkerja gov je ke @ yg kerja biase pn boleh ye.. pastu, nak kena booking bagai atau masa nak bersalin tu baru req kat doc.. tringin la masuk wad 1st class.. huhu.. tq yg bg jawapan #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

wsalam, yg saya tau diorg lagi utamakan yg gov. la. nanti masa daftar bole bagitau nak duk 1st class.

1y trước

oowh camtu.. tq sis 🤗