Cara apply Wad Kelas 2

Salam mommies! Ada tak yang tau mcm mana kita nak daftar masuk kelas 2 utk wad bersalin? Mana lah tau ada yg pernah ada pengalaman. Thank you!!

3 Các câu trả lời

masa nk bersalin nnt suruh suami ke kaunter mintak ward class 2. kalau ada kekosongan diorang akan bg

Hospital mana awak? Biasanya lain hospital lain cara dia & bergantung pada kekosongan juga

8mo trước

Kalau HSI?

kalau ada GL boleh try. klu takde dorg letak mana yg kosong.

8mo trước

Guarantee Letter lah. Utk staff kerajaan or if suami kerja kerajaan. Boleh dptkan di sistem HRMIS. So far saya uruskan GL staff utk staff bersalin di hosp gov area JB tetap juga bergantung kepada kekosongan. Tahun lepas beberapa org staff yg layak 1st class pun terpaksa duduk 3rd class even ada GL. Tahun ni belum uruskan lagi sbb staff ramai bersalin swasta termasuk saya 😁