Barang Baby

Assalamualaikum n gud morning.. Nk mnta pndpt akak2. Bila msa yg ssuai utk bli brg basic baby. Skrg sy dh pregnant 6bln. Mgu dpn cuti deepavali, igt nk p bli mgu dpn, sbb sy cuti ssh. Kalo bleh suami nk mak dia ikot sbb atleast mse bli ad org yg bpglmn. Tq ye semua..

27 Các câu trả lời

Bleh bli sikit2 dh..nnt dh hujung2 tkt dh x larat..bersalin x cukup barang nnt ssh pulak..lagi pun bli sikit2 xde la terasa sngt belanja nya