Terlepas Haid tp UPT -ve

Assalamualaikum mums. Nk tnya. Sy last period 5/12/22 then smpai skrg blm period lg. Haritu ada spotting tp bila cek upt -ve. Skrg pula tngh selesma dn batuk2. Perut pula rasa mcm bnyk angin dan cramp rasa mcm nk period. Rasa mual pn ada. Apa perlu sy buat? Diharapkan mums dpt beri pndgn.

1 Trả lời

mgkin period lmbt sbb stress or masalah lain selain dr preggy. plus simptom nk period n tanda preggy sama je sbnrnya. kita je yg x prasan. kawan sy pun simptom mcm sis tp last2 dia x preggy pun. dia stress sgt sbb kerja byk n buat serabut so kacau hormon badan