Share pengalaman

Assalamualaikum mummy2...ade tk mummy2 yg tngah preggy asyik nk makan je,sikit2 lapaaa?tp perut je membesar bdan pun still mcm bdan bujang?tp hb 14.9,berat pon naik dri 49 ke 59?? (37weeks)

2 Các câu trả lời

Mse sye preggy mmg asyik nk mkn je kerja.. Ngunyah x henti 😂 berat naik dri 42 ke 61kg. Tp hb biasa2 je.. 11+. Lepas bersalin ingtkn berat turun bnyk sgt. Rupanya sehari slps bersalin berat turun 5 kg je. 😂 Bersalin 39w 3d. (svd) alhamdulillah

Saya sama mcm sis preggy scond bby.1month+ bby bump sudah nampak. sikit2 lapar...kalau malam sblum tidor mesti makan dulu.slagi x makan slagi tu x boleh tidor.kalau pagi tu dalam 3am memang lapar sudah...

5y trước

ok la tu sis,sy ne dah 37 weeks tp perut tklah besa sngt hahaha