Alahan masih kuat

Normal ke dh masuk 13w alahan ni masih kuat dri thu pregnant🥲 sy alahan nk mkn tp tkboleh asyik nk muntahh berat bdan pon drop je🤢 nk kerja pon letih asyik mc je skrg , nk kemas rmh pon mkn masa nk siap😂 #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Ya normal je tu puan. Ada orang sampai masuk third trimester masih tak hilang alahannya. Cuba puan makan dalam kuantiti yang sedikit, tapi kerap. Mungkin boleh selitkan buah-buahan masam untuk hilangkan mual tu. Dapatkan rest yang cukup, jangan stress-stress.

normal.. sy masa first baby alahan sampai bersalin hari² muntah xkira pagi ptg malam.. asyik kena drip je...alhamdunillah dpat bos yg memahami.. ni tgah pregnant anak kedua alah tak boleh dduk dlam aircond terpaksa berhenti sebab tak than...

Sama mcm saya sis ... skrg ank kdua ... nk mkn tp smua xlalu msam ke apa mmg xblh go ... suka mns ja cuma skrg kena kwl sbb kna mnm air gula ... tp sgkt lg ... ank slung saya sgkt gdm