Berat badan naik

Nk tnye mommy2 semua . Mcm mne ye nk kurangkn berat bdan ? Hri tu berat bdan naik dkt 4kg dlm mse sebulan . Skrg dh cuba control . Mkn pun paling last pkul 7 . Tp berat bdan still naik 🥴🥴 23hb berat bdan 66kg skrg dh 68kg 😭 #advicepls #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

kurangkn ambil minuman manis sis. nasi suku² separuh. bnykkan minum air masak. tp bergantung jgk sbb ade je org yg jenis mmg naik tak turun². tp boleh cuba cara suku² separuh and kurangkan manis

3y trước

utk nasi sis boleh guna beras basmathi. beli yg pek kecik ataupon beras perang sbb takde kanji. kalau beras biasa sis boleh ambil suku atau segenggam nasi tp lebihkan protein dan sayur 🥰

sis mkn pil perancang ke atau depo???klau makan,mgkin tu slah q punca brt bdn naik....sy pun dh mcm2 tukar ubat prncng. yg ni last cuba..klau naik jugak,pksa guna iud...🥴🥴🥴