Share tips ?

Assalamualaikum mummy2. Harini baru hari ke 3 sis berpantang. Semalam dah boleh discharges. Tapi harini kena admit semula, baby turun berat mendadak. Baby pun kurang nak menyusu BF, macam tak berminat. Ade sesape boleh share tak nak bg baby kuat menyusu? ?

1 Trả lời

kjut bby setiap sejam.. feed bby 30ml.. kalau 2 jam, 60ml.. bby nb memang rajin tidor.. kalau payah masok kn nipple sbb mulut x bkak, mommy pam susu klua then feed pakai botol.. slalu bby setiap jam akan minum.. lepas msok kn botol dlm mulut, usik pipi dye dagu dye, msti dye isap.. sblm feed tu tukar pmpers.. try la kalau x caya.. tkot nnti bby lama x minum akn naik level kuning.. rata2 bby nb sama je.. cuba ya..