Blouse for mummy.

Assalamualaikum mummy semuaaa. Ada tak mummy di sini yang beli blouse/dress/ any comfortable shirt untuk pregnancy women and sekali gus boleh pakai lepas bersalin nanti. Boleh suggestkan tak beli di mana (website/shopee name/igshop)? Kebanyakan baju sekarang dah tak muat bahagian dada la pulak hadoi ? Nak yang simple2 je tapi nampak cantik + elegent gituuuh ?

2 Các câu trả lời

Feedmilk, cozy lady, mumsluv, arraudhah tu semua butik yg jual baju ‘nursing specialised’ (baju yg ada bukaan khas utk menyusu..bukan nursing friendly( biasanya ada butang atau zip di bahagian dada)