mummy please answer my question

Assalamualaikum mummy semua, Maaf nak tanya, Normal ke kalau 35week 6day, sakit perut, Sakit perut yang nak berak. Harini saja banyak kali pi toilet. Lepastu perut rasa tak sedap. Kenapa ye? Normal ke. Maaf saya baby first. Boleh share siapa penah rasa tak?

6 Các câu trả lời

Tq semua, Mmg betul la itu tanda tanda saya nak bersalin. Saya bersalin 36minggu. Time tu baby mengeras sepanjang hari gerak pun halus halus je tak macam selalu. pergi hospital doc check jalan dah 3 cm tapi tak rasa contraction. Then seluk punya seluk 4 cm pun tak rasa apa. Then ketuban liking. Terus kene czer. Saya mintak normal tp doc tak galakan. Skrg baby dah 4 bulan alhamdullilah. Tq semua for info.

4y trước

4 pagi 3 cm 6pagi 4cm. Then proses nak masuk bilik ot tu sign borang, Masuk tiub kencing, Semua start operet lebih kurang jam 730 pagi selesai jam 915 macamtu. alhamdullilah

Wsalam..Ada byk tnda nk bsalin sbnrye..klu awk ckp no g toilet my btl nk buang air...klu kontraksi slu 30 minit..kdng 15 minit..tp klu awk nk buang air bttr jgn meneran ye .bila dh sarat ni nk buang air mmg ank Ms .

normal sis sya dari 36w sakit perut mengeras kadang rasa nk berak LA smua rasa ada kecuali tnda Air dn darah JK tiada smpai LA skrng rasa 38w dah hnya tunggu tndah JK

Saya hr tu pun selalu membuang..beberapa hr sblm nak bersalin..maybe tanda nak bersalin kot..tah la..kadang2 lain2 caranya..kalau berterusan boleh refer dok ye

Wassalam sis..kalau berterusan boleh ke hospital..kita xtau apa yg jd..kena jumpa dan refer doktor

sy 36w...hari ni jumpe doktor,tanye perkara yg sama.Doktor kate normal.