sakit perut

hai mummy semua ,saya nak tnya kenapa ya kalau rasa kerap sakit perut?itu normal atau tak .saya baru 14 weeks

2 Các câu trả lời

Sakit macam nak period tu ke mummy? Kalau yg tu normal, baby is growing kan.. tapi kalau sakit tak tertahan tu, seek doctor's advice. 😁

5y trước

Ye biasanya memang rasa macam tak selesa. Ni first pregnancy ye? Kalau sakit yang merisaukan, boleh minta opinion dari doctor. Moga baby & mummy sihat2 je ye..

Sakit bhgian rahim ke