33 week

assalamualaikum mummy hai ? maaf andai soalan saya nih agak tidak selesa sedikit .. normal ke lepas bersama suami perut nih mengeras ? tapi sekejap² je mengeras nyaa .. walaupun sekejap mengeras tapi tak terkira sakitnyaa tuh ?first time alami macam nih masa anak first tak pernah alami .. maaf yee andai soalan saya nih keterlaluan ?

2 Các câu trả lời

Saya pun mengalami hal yg sama sis. Baru 25 weeks, lagi2 kalau klimaks, baby akan mengeras kat bahagian bawah perut. Saya pun risau juga, takut effect baby lay dlm u kalau kita klimaks. 🤣

Normal sis..tu contraction palsu..sbb sis transang..sama jga klau x mgndung bila rasa transang n nak klimax perut mgeras..😁