Baby kerap mengeras tapi takde contraction

Hai mommy nak tanya, normal ke baby kerap mengeras? dia suka mengeras bhagaian atas, tak tentu, dalm 1jam tu banyak kali dia mengeras, tapi mengeras sekejap sekejap je, sye dh 38week 2days, bile tanya misi and doktor kat klinik diorg ckp normal cuma kena pantau, sye takut nak ke PAC, takut kena halau balik😂

1 Trả lời

kalau risau sis boleh je ke pac. kalau dorang marah sis sergah dorang balik. cakap dgn nurse tu kalau jd apa² dgn sis dan anak dlm kandungan sis,dorang nak bertanggungjawab ka? kalau nurse masih marah², sis ambil nama nurse tu dan buat aduan ke sispaa kkm. pengalaman sy bersalin 3 anak,Alhamdulillah dpt nurse yg baik. datang hosp terus bermalam, tak pernah disuruh balik rumah. sy nak balik pun nurse tak izin

6mo trước

terimakasih sis