Zincofer ?

Assalamualaikum mommys.. lepas balik dari KK, kandungan dah 10 minggu.. misi bagi ubat zincofer.. sy makan ubat zincofer ni jadi muntah selalu.. try makan waktu malam, terus tidur ingatkan okey dah, pastu sedar tengah2 malam muntah jugak keluar ubat, bau darah.. dah minum dgn air jus pun tetap muntah.. next appointmen bulan depan 5/8 ? ape yg perlu sy lakukan.. 1st time preggy ?

25 Các câu trả lời

Beli iberet kt farmasi.. Minum dgn air sejuk InsyaAllah xkn mual.. Nnti bile nurse tnye ckp awk mkn iberet sbb x serasi ngn zincofer.. Alhamdulillah sejak mkn iberet hb sy cantik je.. Kalau x nk dpt 11 tu bukn main sush..