obimin

assalamualaikum mommy2 n bkal jd mommy☺️..erm..sy dh nk dkt smnggu tk mkn obimin..sbb bila sy mkn je sy mntah..mntah kluar kning plk tu..nk tnya nurse nnt tkut kna mara?..sblom tu nk tnye la mommy2 ada tk cm sy?bhya kt bby ke klau tk mkn ubat tu?trima ksih smua

1 Trả lời

knp nk takut nurse marah sis? mgkin ubat xsesuai, nurse/doc akan bg lain yg bersesuaian dgn sis. ubat yg dic bg dh mmg terbaik utk ibu mengandung sis