tak rasa ketulan

assalamualaikum dan selamat ptg mommy2 n shabat2 smua..sy sbnarnya rsau td g klinik nurse tekan2 prut nk rsa ketulan bby tu tp blom rsa lg..sy dh 15w1d..ada tk kt sni yg sma cm sy?atau sesiapa boleh bg pendapat..trima ksih yer..

13 Các câu trả lời

Sy 16w ke atas bru nurse dpt rasa ketulan d perut kalo 15w hr tu nurse ckp masi kecik lg.. dpt dgr heartbeat guna doppler dorg pun msa 17w, pikir baik2 sja sis, inshaAllah smuanya akan baik2.. 😊yg pnting dh nmpak dlm scan. 😅

5y trước

yaka...lega skit sy dgr..trima ksih sis

Mungkin awal lagi kot. Sy dah 13w pun nurse tekan2 tak rasa ape2 lagi. Lemak je tebal. Risau jugak tapi kena positif je laa 😅

Saya 16w pun tkde keras ketulan lg. Nurse tekan masa 14 w mmg tak rasa lg. Asalkan scan baby okay sihat. Kita positif je 😊

5y trước

tenkiuuu sis..

Takpe..masih awal. Nanti akan as date utk scan. Situ boleh tgok.. jaga kesihatan yeee. 😊😊

5y trước

mudah2an cmtula..in shaa Allah..trima ksih sis😊

Yang penting scan boleh nampak baby..kalau setakat tekan tu mmng xrasa klu masi awl

5y trước

ok..tenkiu sis

Yang penting scan Sis. Mungkin factor perut tebal or baby msih kecil

5y trước

tula prut sy mmg tbal..huhuhu...in shaa Allah baik2 smua..tenkiu sis

Jangan risau. Sy 18w baru nurse boleh rasa ketulan..

5y trước

alhamdulillah la rmai cm sy..ni first kndgn sy tu yg esau sbb pnh ggur sblom ni..lega sy..tenkiu sis..😊

Normel sy 20 mgu bru dpt rasa yg keras2

Kt klinik tu dorang tk scan ke sis?

5y trước

Ohh.. Mcm tu.. Semoga dipermudahkan urusan sis.. Aminn

Sama sis ☝️