drop berat

Assalamualaikum mommy2 dan bakal2 mommy semua... sy skang pregnant 12w.. msuk 3month dah.. tp berat pon mkin drop.. now da trun 3.6kg.. risau jgk tumbesaran bby.... sy mmg tak selera makan.. tp tetap makan cume kuantiti sedikit..susu still minum pagi dan malam.. ade x mommy2 yg ada pngalamn mcmni.. bole share..?.. sy pregnant ank sulung.. selepas 2 tahun berkahwin..

1 Trả lời

Sy awal mengandung drop 11kg. Alhamdulillah semua normal

5y trước

Sy alahan teruk. X panggil morning sickness dah tapi hypreme. Nurse cuma nasihat kena makan. Skrg alahan hilang berat pun semakin naik. Nurse x bising jgk sbb dia tahu lost bnyak hritu hehe