Sedih Sangat2.. Mohon Semangat Dari semua :(

Assalamualaikum hi mommy to be n all mommy.. Sedih sgt2 sbnrnya.. Saya hanya mampu luah kat sini.. Saya dah lewat period 10 hari.. Dan pada hari ke 11(semalam) rasa sakit kat bahagian ari2.. Tgk2 dah period.. Sedih sgt2..Tapi depan suami dpn mak saya.. Saya senyum saja.. Dalam hati ni Allah saja tahu sbb saya nk sgt2 anak.. Saya dh kahwin 1 tahun 3 bulan.. Period xberapa lancar kadang dtg coklat2.. Cuma alhamdulilah bulan lps n bulan ni period dtg lancar.. Saya nak minta pendapat dari semua.. Tahu x kat mana pakar puan berdekatan area puchong? Mohon bgi cadangan sbb dh buntu sgt2 :( .. Bukan malas nk search..dh byk search Cuma xtahu mana klinik yg terbaik yg boleh bantu saya.. Hrp2 sgt2 sudi share.. :(

49 Các câu trả lời

hi sis ... jgan sedih dan stress tau..smua nie rezeki dri Tuhan..mgkin skrng nie dia belum nak bagi rezeki lagi..kata2 org tu jgan layan sis..bwa pdah tuk diri sendiri tau..saya dlu cam sis juga..sampai bawa beurut..lebam2 perut tau😂😂..11 tahun dah kwin msih belum ada rezeki lagi. bru jer keguguran 21.10 aritu..jdi sama2 kiter betabah k..saya doakan sis semoga dipermudahkan rezeki..

4y trước

ya Allah..Moga sis pun cpt dpt baby..n tq ats doa🤗❤️