air bergas

Hi mommy smua! Sy ni dh lama teringin nk minum air bergas jenama fanta tu, sb nmpk dlm peti ais dirumah.. boleh ke sy nk minum yer? Tgh preggy 20w.. maaf yer brtnya, sb nk minum tdi husband n mak marah.. tapi sy tringin sgt2.. cuma nk rasa sikit je.. ?? sedih la mcm ni..

2 Các câu trả lời

Minum sikit je.. Sy pun tringin jgak hr tu. Beli la yg botol kecik rm1.20 tu. Smpai skrg ada lg dlm peti.. Dh dkt sebulan. Rasa tringin, sy minum seteguk. Pastu bilas balik dgn air masak... Nk bg ilang rasa tringin je.

Boleh je kalau segelas