sje luah hati sedih.

bulan ni dah lewat 7 hari.. belum sempat test upt.. hr ni trun darah period.. sedih nya ya Allah. sbb period regular,prasaan ada la brharap sdkit..smpai termimpi bersalin, buka buku pink..ya Allah 🥲 xprnh lewat ncm ni..dh la ttc tahun ke 4 dh. xboleh nk ckp mcm mana sedihnya😭😭doa minta allah redhakan hati .🥲

2 Các câu trả lời

sy pon tunggu hampir 6 tahun. 1st time period delay. alhamdulillah pregnant for 1st time. InsyaAllah ada rezeki sis nanti. sy faham sangat perasaan ralat bila period delay. sy pon pernah delay 5 hari. sedih x tau nak cakap mcm mana. sabar ya sis. kirimkan doa yg pergi ke tanah suci. & minta siapa² pon doakan sis bila dorg tanya pasal zuriat. Hugs 👭🏻

sabar ya Puan. I've been through the same situation, tmbh pernah misscarriage twin baby. what I do is seek for doctor advise 1st regarding my issue, then sy ikhtiar. unexpected pregnancy after few years later, and alhamdulillah we made it. skrg bby dh nk masuk 11bulan.