mabuk loya

Hai mummy semua..saya alami loya yg sgt2 teruk..x muntah pon,cuma loya shj..sepanjang hari..rasa penat sgt2..nak makan pon x lalu,sbb rasa loya kuat sgt2..ada cara tak utk kurangkan loya ni?saya bekerja..agak mengganggu kerja saya..saya hamil 10 minggu.. Minta tolong sgt2 kat mummy2 yg ada petua atau cara kurangkan loya ni..tq mummy ?

2 Các câu trả lời

Boleh sis. Lebihkan makan buah buahan seprti oren, delima, jambu batu dan buah naga. Ada lagi tipsnya, pergi ke facebook Norsufia Johari utk kita ajukan soalan trutamanya bg ibu mengandung.😊😊

try and error