Keperluan penyusuan

Assalamualaikum mommies2 semua,saya nak tanya pendapat mommies2 semua. Antara breast pump auto dan milk saver yg silicone which one is better ?Saya merupakan suri rumah tangga. Takde pengalaman sbb merupakan first pregnancy saya. So sekarang tengah survey2 barang keperluan baby yg penting dan boleh digunakan masa bersalin nanti.

1 Trả lời

Breast pump auto or manual. Silicone tu macam milk collector lebih kurang.