berat turun

Assalamualaikum mommies2 semua. berat saya turun sebanyak 2kg dalam 1 bulan bila masuk 2 trimester. adakah ia normal ? sebelum tu sy mengalami alahan yg teruk semasa 1 trimester. perut pun npk flat je. skrg tgh pregnant ank ke 3. before nie x pnh rse mcm nie.

2 Các câu trả lời

Normal je.. Sy mmg berat turunnnn je.. Hjg trmster kedua baru start naik.. Jgn bimbang.. Mkn yg berkhasiat

5y trước

inshaaAllah harap2 begitu la. tq sis 😊

Normal sis.. Kdg2 disebabkan kurg selera nak mkn atau memilih mkn.. Sy turun 1kg spjg trimester pertama..

5y trước

betul2 kurg selera mkn n memilih mkn. semoga berat badan kita naik balik lps nie. Aaminn