Adakah normal tidak mengalami alahan yg teruk pada trimester pertama

Saya sekarang hamil 11minggu anak pertama..adakah normal jika saya tak mengalami apa2 alahan yg teruk..saya rasa kadang2 je loya..dn adakah saya akn mengalami alahan yg teruk pada second trimester??harap sesiapa kongsi pengalaman dengan saya..terima kasih

18 Các câu trả lời

Alhamdulillah jika takde alahan. Syukur sgt2. Jgnlah minta alahan sis. teruk... Mcm sy, sampai sekarang masih alahan. Semua jd tak tentu, tak kena tapi tetap think positif. Semua tu ujian utk hapus dosa😊

4y trước

terima kasih..saya tak minta cuma brtya adakah normal..sb ada mkcik2 bawang kata saya xnormal dia mula brcerita tentang perihal dia pregnant sb alahan..dia suruh saya cek kt Dr betul ke pregnant semua.sb dia nmpk saya mcm xdk alahan ap2..saya harap sgt xdk alahan smpai melahirkan.Aamin

Bestnye xde alahan, sy baru 5 hari lepas kena drip air sbb kehabisan tenaga dah😭harap sangat alahan sy cepat pergi tak larat dah saya nk tanggung

normal sis..pengalaman sy xde alahan lgsg..time prggy twin smpi bersalin kulit pun semue ok.. so tu smua normal..stiap org tidak sama

normal sis.. saya anak pertama langsung tak ada alahan.. kedua pun mcm tu sekali yang sekarang baru alami alahan yang teruk

3y trước

alhamdulillah saya dh selamat brsalin 4 bulan yg lalu..sepanjang pregnant langsung xde alahan atau mengidam ap2..semua mcm biasa..

ya , macam saya pregnant trimester 1 takdak alahan tpi bila trimester ketiga baru ada alahan😂 dia ikut bawaan baby sis

4y trước

terima kasih..harap2 saya xdk alahan smpai melahirkan..Aamin

Normal awakk. Kita baru masuk 11 week baru ada alahan muntah2. Kalau boleh jgn mntak awk.. Seksa tau awk 😂

4y trước

terima kasih..saya hnya brtya..saya xmntk..harap2 xdk apa2 alahan smpai melahirkan..Aamin

okeyh lah tu tak ada alahan , nanti kalau ada alahan risau tak terlarat pula nak tanggung 🤣

Normal mcm sy. Skrg dh 35week. Muntah2 xada.. cuma letih dan penat normal ..hehhe

4y trước

terima kasih..harap2 saya mcm sis juga xdk alahan..Aamin

normal sis..alhamdulillah..sy pn spnjg prgnnt..xde alahan teruk...

Normal sis.. Kalau boleh jgn mntk nk alahan ni. Huhu 😂😂