Worried

Assalamualaikum mommies. sy ada sikit kebimbangan. anak sy baru 3 bulan, sy n suami perasan kepala dia suka senget ke kiri. bukan waktu baring, tp waktu berdiri ke angkat ke. sy n suami mula risau kalau kepala dia teleng. any advice or sharing?

4 Các câu trả lời

kepala dia gerak je mcm biasa, kiri, kanan depan. cuma bila diangkat, kepala mcm senget ke kiri. mcm teleng tu. tp sy cuba juga biasakan untuk betulkan kepala dia. sy pun nk fikir positif je. cuma yelah, still perlu risau kan. hehe

Klau risau g jmpe pakar....better that way..xpon jmpe klinik KK..dia akn suruh refer hspital

5y trước

owhh okay. sure will do if nampak takde perubahan. thanks ☺

Bila tidur halakan ke opposite side

kepala dy mmg asik pndg kiri shje ke atau bole gerak ke kanan n dpn skli sis ? klau xbrgerk hnye pndg kiri mungkin bole prgi check doc pakar ank sis .

5y trước

fikir jela yg baik2 sis . mmg klau dukung normal bby suka pndg kiri atau knn sbb kita dukung bby cara dodoi kn ank payudara kita bkn ats bby tpi kiri knn kepala bby . uhuhu . lps tu klau dkung pndg ke blkg pon normal ank akn pndg kiri atau knn sbb lebih slesa dy nk sndr kn kepala dy kt bahu kita . tu je sis .