Minum air kopi

Hai mommies, saya dah nak masuk 32 minggu. Rasa teringin sangat nak minum air kopi. Boleh tak agaknya saya nak minum air kopi kedah😅. Bahaya tak untuk baby?

10 Các câu trả lời

Okay je awak if nak buat rasa rasa hilangkan teringin. Kalau awak takde masalah hb low inshaAllah ok janji ada had. Saya ni hb kejap naik turun, kadang teringin saya minum je tapi sikit je janji buat lepas teringin anak tekak 😆 pastu saya cover balik makan makanan yg tinggi zat besi, air pati delima so that hb saya okay hihi

Sy ni sis, nak mkn atau minum apa2 sy mkn n minum je. Takdak bertanya2 dh dlm apps ni. Selagi tkda alahan apa2 okay je sy rasa. Mkn n minum jelah buat rasa2 je, nnti pantang kena pantang pulak. Nnti tnya lg boleh mkn tak waktu dlm pantang. Stress kdg tgk soalan2 mcm ni

1y trước

Suka hati la aku nak reply ke tak

saya dari awal pregnant sampai sekarang suka minum nescafe, alhamdulillah okay je semua hb pun okay. sekarang 30 week dah

Ibu mngandung tak salahlah ada limit 1 hari berapa mg tah boleh consume coffee.. tak ingt dah.. cer google

jenama nescafe tu ke sis. Boleh je minum dalam setegah cawan, jangan amalkan selalu. Insyallah tak ada ap

Boleh minum. Buat rase2 jgn hari2.. sebab caffein akan bagi kesan Hb drop.

boleh je minum. dlm 200mg caffeine sehari, anggaran satu gelas.

Boleh je asalkan jgn lebih 200mg caffeine/day

Boleh minum sis tapi buat raso raso je😂

minum je lah suka hati kau