sakit pinggang ketika hamil

assalamualaikum mommies.. nk tnya, normal x sakit pinggang yg teramat sngt di sebelah kiri pinggang, smpai kdng tu nk bergerak pun sakit..sya skrng pregnant ank no.2..26w..1st bby sya czer..ada jugak bca yg normal kalau prnah czer akn sakit pinggang, tp ni mcm sakit sngt ja..kakak sya, 1st bby czer, msa dia pregnant 2nd bby dia xde la sakit pinggang mcm sya dia kata..plss any mommies yg ada pengalaman boleh share.. tq

2 Các câu trả lời

normal sakit pinggang. mungkin boleh try ikut article ni https://my.theasianparent.com/sakit-pinggang-ketika-hamil/web-view/ tapi kalau sakit sangat, check doktor ya