8 Week 5days.. Sakit Pinggang Yg Teramat

1st baby deliver normal.. 2nd baby czer.. Now pregnant 3rd baby.. Sy mengalami sakit pinggang yg teramat.. ? Nk angkt dr baring pn.. Hnya Allah yg tahu.. Adakah itu effect dr epidural?

2 Các câu trả lời

Ye sis. Mcm tu la. Kesian nye. Blh pg klinik klu sakit sgt. Maybe doc ade ubatnya atau ada nasihat yg berguna..

5y trước

Wc..

Ye sis sebb tu sis masa pantang czer makan bertahun baru baik makan pun kene jaga semua tk leh agkt berat berat

5y trước

Normal la nk dpt dek kan