Ruam panas dekat leher baby

Assalamualaikum mommies, nak tanya leher baby saya melecet sebab ruam boleh suggest tak cream atau gel apa yang sesuai ? baby saya baru berusia 20hari. Saya ada inform nurse saya tapi dia cakap benda ni normal sebab baby pun dah besar. UPDATE: Alhamdulilah leher anak saya dah okay, saya letak cream snow white dekat leher dia sikit. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

Ruam panas dekat leher baby
21 Các câu trả lời

wsalam, mummy boleh try beli antibiotics cream(fusidic cream) try apply sehari 3kali, andai tiada perubahan, mummy boleh bawak baby ke klinik ye, takut makin teruk