morning sickness pada petang hingga ke malam hari, normal ke?

Assalamualaikum mom's, iiya nak tanya. Iiya tengah pregnant first trimester, normal ke bila rasa morning sickness ni pada petang hingga ke malam hari ? Pada pagi hari tkde pun rasa tekak loya , perut mual dan pening*. Selalunya org lain morning sickness memang pada pagi hari kan? Tp iiya rasa pulak Selalunya datang pada petang hingga ke malam. Adakah mom's pernah rasa benda sma mcm iiya skrg rasa? Pliss share pengalaman mom's. ❤ thankyou

31 Các câu trả lời

saya pon sama..start pkol 5 bdan mula rasa nak demam smpai wktu tidur pkol 10.rsa nak muntah ..tpy bile check suhu normal..

5y trước

Huhuuu semoga allah sihatkan baby kita yaa mom's. Tkpelah mak dia mual* ke jnji baby sihat huuhu❤

Normal sis saya bkn kata petang ke malam dari pagi smpai ke malam alahan sya smpaj admit hspital . Sabar bnyak yew sis

5y trước

Insyaallah sabar ❤❤ trmakasih dh support.

Normal. Sy dlu masa 1st trimester morning sickness kdng dari pagi smpai ke malam. Badan pun jd lesu gler. 😅

5y trước

Kan? Huhuu lesu , letih mengantuk 😂😂

Wslm sis. Normal je tu. Saya pun baru je lepas dr morning sickness. 4 bulan baru morning sickness hilang.

5y trước

Mudah2an sis dpt melalui morning sickness dgn baik. Keep positive je sis. In shaa Allah dipermudahkan

Normal ja sis... Sy dri siang ke mlm mlm ke siang..smpai perut 4bulan... 5bln dh hilang alahan tu..

5y trước

Haah..sma dgn ank 1st pn sy mcm tu jgk.. Hihi skrg dh 31w dh. Kelihatanya boy 😁😁

Saya. Pagi smpi ptg normal life, balik kerja smpi mlm nk tido mual mntah.xleh mkn mlm sgt. Huhuh.

5y trước

Sy makan boleh lg tp pening tu tk boleh bincang, rasa mcm tgh fly pun ada 😂😂😂mual tu pun tk brp lah teruk bila duk rumah. Tp bila keluar je dr rumah naik kete baru jalan kejap je dah mual teruk. Huhuuu mcm* yee alahan ibu mengandung ni Tp alhamdulillah lah bersyukur allah bagi rasa mcm ni. ❤

Normal kak. Sy dr pagi smpi ke mlm tak henti2 muntah. 3@4 bulan jgk la mcm tu. Huhu

Sma sis sy dlu pn cmtu... Tp lpas msok trimester ke 2 dabkrang alahan

seharian pening huhuhu tdo je x pening siap pakej muntah sekali

Saya petang sampai mlm pening .mai malam baru mubtah