Badan rasa berangin..

Hi mommy’s sy preg 7w skg..normal ka badan rasa berangin,?kadang2 pening,tp selalunya sakit badan,sakit kepala rasa loya jadi waktu malam,morning sickness takda,n sy kerap sembelit.. #firstmom

1 Trả lời

normal sis, peningkatan hormon progestron smasa mengandung yg mnyebabkan kurang pergerakan usus & angin senang terkumpul dlm perut

2y trước

Ouh mcm tu,tq sis,sy cuma risau sbb stiap malam akan sakit bdan brangin,dada rasa senak pdhal makan x byak,muntah dulu baru rasa ok sikit..