morning sickness pada petang hingga ke malam hari, normal ke?

Assalamualaikum mom's, iiya nak tanya. Iiya tengah pregnant first trimester, normal ke bila rasa morning sickness ni pada petang hingga ke malam hari ? Pada pagi hari tkde pun rasa tekak loya , perut mual dan pening*. Selalunya org lain morning sickness memang pada pagi hari kan? Tp iiya rasa pulak Selalunya datang pada petang hingga ke malam. Adakah mom's pernah rasa benda sma mcm iiya skrg rasa? Pliss share pengalaman mom's. ❤ thankyou

31 Các câu trả lời

Saya anak 1st, evening sickness mcm sis.. pagi ok je 😂

5y trước

Sama laa kitaaa huhuuu alhamdulillah ada kawan, so tkde lah confuse lagi. Haha mula* pelik, asal pening dg loya tiap petang ke malam je. 😂

alahan ni xkira pagi petang siang malam. 24jam pn ada...

5y trước

Kan? Huhuuuu tkpe sis. Janji baby sihat. ❤

Saya awal dulu pagi sampai ke malam nak tidur

Same with me..now tgh alami..aduhai 😣

5y trước

Huhuuu alhamdulillah nikmat ye sis 😂❤

Same to me. Petang ke malam. Pagi tak sangad 😅

5y trước

Yee betul. Bukan apa, saya ni dhlaa bekerja. Penat nak ulang alik toilet. Last last standby plastik je, malas nak ulang alik toilet tu hihi

Sama mcm sy alami skarang ni...

Sama dgn Saya..start 5pm sampai tgh malam

5y trước

Kan..Saya Pon pelik..pg elok makan..ptg langsung Tak boleh go

Sya pun evening sickness..😂

Normal sis...12minggu pertama

Normal..seharian sickness