CERITA HANTU

Assalamualaikum mmy² smue. Sy nak tnye boley ke klau tgh² mgdung ni tgk cerita hantu.

33 Các câu trả lời

Saya tengok tp bila hantu kelua sy tutup mata. Sebab tak nak terkejut 😆😆. Sebab terkejut terkejut ni x bagus utk baby

5y trước

Ni perangai saya.. Nk tgk sgt cite hantu.. Tpi bile bab suspen.. Part hantu nk keluar.. Ttop mata.. Hahhaha

sy tgk je cite hantu, tp sambil2 gosok perut jugak, ckp kt bby ibu tgk cite seram ni, untuk hiburan je. hahaha.

Sy tgk jugak sbb teringin tp husband yg tgkkan sampai habis sambil cerita haha. Sy kat tepi main game 😂

Soalan bongo--.. ops. Ehh boleh sis! Kalau tgk hari hari lagi bagus. Recommended sangat tau 😃😃😃

Sy suka tngok citer hantu tp msa ngndung ni sy xnk tngok sbb xnk trkjut n rasa seram tkot efek bb sy..

boleh jerk,tp jgnlah sampi taksub...huhu... xder apa la...in shaa Allah,u will be find...😁

sy tgk ritu munafik2 😂 alhamdulillah baby ok ,tp effect ny dia tkut gelap 😂

Sy tengok jee cerita ape2 .. lebih2 lg cerita india..hahaha..

Sy pun tgk juga, kdg tu terkejut2 jg tgk, sambil la ttp mata😆😂

😂😂😂ms kakipa sy preggy dlu dia suke tgk citer hntu..