CERITA HANTU

Assalamualaikum mmy² smue. Sy nak tnye boley ke klau tgh² mgdung ni tgk cerita hantu.

33 Các câu trả lời

Boleh je sis cma jgn la kerap.. Tkot effect pd bby nnty.. Mcm ank buah sy . Msa pregnant adik sy suka tgk cerita hantu.. Hari2.. Bnde seram2.. Smpai skrg da nk masuk 4 tahunn anaknya.. Boleh nmpk bnde halus.. Kalau besar dy panggil kakak.. Kalau kecik dy panggil kawan.. Kalau hodoh nnty dy terkejut toleh kepala dy xnak tgk, n diam xbcakap.. esok tros demam.. Adik cerita.. Sy sesekali blk kg.. Kluar jln dn diorg, tgh drive Dy tgur kt jln mama ada kawan.. Adik n sy diam seribu bahasa.. Tegakk segala bulu ni..😂

Kalau MIL saya dgn nenek belah husband saya.. Dorang tak bagi.. Takut terkejut.. Kalau nenek pulak.. Takut terkenan.. Haha.. Tapi dalam bilik tgk jugak citer hantu dgn husband.. Agak2 dah nak kuar hantunye.. Pandai2lah tutup mate.. Hehe 😅😅

mcm kakak sy kalau tak silap dlu masa pregnant suka tngok cter hantu. anak die skrg dh 4 tahun asyik request nk tngok cter hantu. tak tahu takut 😂 hntu keluar lg die fokus tngok. awk ni kt tepi dh tutup mata

Hahahhaa....time rsa nk tgok sy tgok je, cuma bila tkejut cepat2 istifar n gosok perut, klau suami x bg tgok klau nk tgok kna dgn dia, tp bosan tgok dgn dia, asik bunyi je mulut to, x tau nk degar y mna😅😅😅

4y trước

Hahahaha samalh perangai suami. Pstu nnti ade je yng dia nk complain, ckp x seram lh, dh blh expect lh, stress nk tngk🤣

better jangan lerr. satu sbb kita akan terkejut. tp kalau mana yg tak takut tu boleh tengok cuma ikutkan orng dulu2 cerita hantu tak boleh tengok takut beri kesan pd baby. tp,saya hentam je.

Wslm. Kalau puan jenis terkejut2 tak sesuai sbb blh effect baby. Tp kalau tak terpulang 😊 Sy suka cite horror tapi elak tgk sepanjang mengandung sbb jenis kdg terkejut & teringat2.

Husband sy tak bagi haha. Kes2 pembunuhan yg org duk buat thread kat twitter tu pun dia tak bagi sy baca. Dia suruh baca & tengok benda2 yg happy & positive je 😅

Ermm tahla,sy peminat tegar cerita hantu n thriller cuma skrg ni dh slow sikit tgk cite2 cmtu cz ad babak2 terkejutkn,risau jgk effect nti...

wslm... pnh jg dengar mitos tgk cte hantu anak ikut muka hantu.. tp mitos je ase.. 😉 yg cte bunuh2 tu mcm mn? enth la. xpasti sy ..

5y trước

Haha ni mitos

Walaikumusalam.. Klu sy wktu preggy tgok jee tp berpada2.. Xde la yg xtreme sgt lg satu klu byk sgt part yg tkjut2 tu sy x tgk..