##

Kalau bersalin kena tinggal sorg² dekat wad .. Tiba² teringat org sllu cerita kes nmpk hantu kat wad. ??

2 Các câu trả lời

Hahahha ya allah seriously ,masa tu saya seorang je kat bilik . Nasib katil bukan sebelah tingkap 😅 kalau tak mesti makin paranoid jadi nye ..

5y trước

Tapi masa ni u penat .. badan letih . Automatically u akan jadi positive .kalau swasta husband boleh la teman . Kerajaan tak boleh . Issokay dear no worries . In shaa allah takde apapa .

Kalau takut👻 jgn book yg 1st class.. Book 2nd class pun dah selesa.. 4 katil..x la duk sorg2..

5y trước

InsyaaAllah..xde.. saya pernah bersalin di hospital serdang.. Diorg siap pasang bacaan Yassin .. Hebat layanan psiko diorg.. Patient pun x rasa takut..