Baby jatuh katil

Assalamualaikum Maaf saya nak tanye ape akan jadi bile baby jatuh dari katil ? anak saya baru 5 bulan masa tido dia terjatuh katil , baby tido dgn saya atas katil . Pernah tak terjadi dkt anak awq? Saya risau kalau terjadi apa apa luarah alhamdulillah okey tak ade benjol atau kesan lebam .

10 Các câu trả lời

kalau sis nk tdo atas katil jgk beli yg divider katil tu.. dkt shoppee ade

1y trước

yup betul sgt membantu..tp jgn tinggal lama2,takut dorang boleh tersepit antara tilam dgn pagar then muka mengadap tilam boleh lemas..but at least xjatuh dr katil..