Ngilu Jahitan

Assalamualaikum kawan2.. saya nak tanya.. saya dah 4bulan bersalin, tapi normal ke kalau tempat jahit tu masih sakit dan ngilu kalau sentuh.. sepatutnya dah baik kan? Oleh kerana itu saya x dpt bersama suami #pleasehelp

4 Các câu trả lời

kadang luka dalaman blum baik yunk, sbb tu rae ngilu, mcm fira lps pntang 2 minggu dh boleh bersila cpt baik, klau nk sy tnjuk yg sy makan boleh ws 01159659861☺️

2y trước

ws sy jugak 0179265558

sis nak tanya, sis dh sembuh ke? apa yg sis buat? or dia baik sendiri ye?

6mo trước

alhamdulillah ambik masa jugak utk sembuh tapi dah sembuh selepas bulan ke 5.. mungkin silap saya sbb agak lasak masa berpantang hehehe. saya selalu uruskan kerja rumah.. dia baik sendiri je. just continue makan buah oren sunkist selalu 🤗

wsalam sis bersalin normal Ka atau Czer sis?

2y trước

Bersalin normal sis

kalau 4 bulan patot dah ok