Assalamualaikum

Saya sudah sebulan bersalin.. Tapi jahitan sya terbuka.. Sebesar jari telunjuk.. Sebab sembelit.. Agak2 jahitan tu di jahit semula x.. Sya risau teringatkan ngilu masa kena jahit tu

4 Các câu trả lời

Sy pon bru lps bersalin..bru 15hari..jahitan Sy plak merekah..Sy pi klinik tnya dktr..dktr kata klu terbuka kne jahit balik.tkt masok kuman...klu merekah kne rajin basuh ngn air suam...Sy pon risau kne jahit semula..

3y trước

Alhamdulillah

mcm mne dgn jahitan puan?? kene jhit balik ke?? sy pon tebuka jgk

Tanya nurse dekat klinik.. Bahaya tu

allahu ngilu nya dngr tu sis