Bersalin normal jahit banyak..

Hai mommies..nak tanya kalau bersalin normal and kena jahit banyak kat bawah..memang lambat elok ke? Sebab time kencing bapak sakit gila kat bawah🥲..tapi saya check bawah benang dah xada dah🥲.. #firstmom

2 Các câu trả lời

Blh jd yg pedih tu sb bergesal time berjalan atau bergerak.. mcm sy jahit biase je tp sb byk bergerak so pedih jgk time nk basuh.. tp 2 minggu je then minggu ke 3 dh okey semua xsakit dh n luke pn dh okey

9mo trước

saya punya jahitan dah terbukak mass 2minggu..tapi sakit je x hilang..bila kencing..dia berdenyut sebab kena jahit dekat ngan tempat kencing..luka besar sangat .tapi baby kecik

dah hari ke berapa? Sy lambat jgk elok tapi tak sakit. kalau sakit tu risau jahitan renggang/terbuka.

9mo trước

saya kena jahit dekat ngan pundi kencing.. terangkat bontot masa bersalin haritu..