FOLIC ACID

Assalamualaikum kawan kawan di sini... Boleh saya minta pendapat semua.. Folic acid yg mana lebih bagus untuk saya makan jika kehamilan 6 minggu... Saya keriru untuk ambil yg mana.. Boleh minta suggestkan tak...

FOLIC ACID
9 Các câu trả lời

Kalau x silap appeton folic acid tu 4mg kan.. Sy sblum pregnant consume yg tu. Bila dh buat buku pink, nurse ckp habiskan dulu folic acid yg ada tu, n dia supply jgk folic acid yg klinik punya. Recommended dosage folic acid utk ibu mengandung 5mg..so iberet lg bagus

Masa awal2 kehamilan elok amik acid folic appeton sbb mg die lg byk dr dlm iberet... Iberet tu khas utk hb low.. Dia ade iron n vitamin lain... Dlm iberet pun ada acid folic jugak tapi x byk mcm dlm appeton

Beli yg nie sis, nie bgs. Hospital price court bg yg nie. Nie ade jual Di farmasi, harge skarang rm69.50. sy Pon mkn yg nie, sy Hamil 6week3d

5y trước

Ok kite geng, hihi

Cuba cari folic acid brand hovid yg tu 5 mg yg tu bagus, kalau appeton kena makn berapa biji satu hari utk dptkan dos satu hari makan

Masa sblm pregnant makan yg folic acid appeton tu.. Sehari 1x.. Lps dh pregnant, nurse kk suruh makan obimin sampai bersalin.

Saya makan yang iberet folic tu, tapi itu pun sebab nurse yang suggest makan itu sbb sy ada anemia time pregnant.

saya baru nak beli sebab kandungan baru masuk 6 week

iberet tu bagus

Iberet