Zincofer pil

Assalamualaikum kat sini sy nak bertanya ada tak mumy2 preggy boleh kasi tips hows nak telan ubat zincofer color merah tu. pleasee asyk muntahh, tk thu mcm mana cara lagi. Tak makan takut effect hb nti

117 Các câu trả lời

sy dah bgnti2 ubat da..semua xserasi..skg dah 35w...siap kene admited drib iron...kua wad nurse suh gnti iberet plak..pon xserasi juga..sakit kepala smpi xbole angkt..skg nurse bg ubat 4brdik tu..yg iron kene mkn 2bj pon xbole juga mkn..sakit kepala..sy mkn jee folic acid tu..yg untk iron sy xmkn..