Hormon x simbang

Assalamualaikum ibu²..mcmna nak seimbangkan hormon ya.. Minum jamu atau ade mkn pil hormon?

1 Trả lời

Waalaikumusalam,ada amik perancang ke sblom ni? Kalo ada mmg hormone haywire…saya pn sama hormone x seimbang lpas cucuk perancang…last2 stop sbb menda ni la…saya amik Evening Primerose oil tu…bru ok…tp apa2 pn dptkan nasihat dr Doctor dlu ye

2y trước

Actually mmg amik perancang tu mmg kesan dia agak lama,try refer any O&G doctor & tnya..penting ye sbb ni melibatkan kitaran haid kita…saya sebulan xdtg pn da sakit2 badan…