Perlu ke mkn pil hormon atau tunggu?

Saya scan ada kantung tapi utp -ve? Perlu ke sy mkn ubat hormon atau tunggu dulu? Sy nak baby🥹

7 Các câu trả lời

Ubat hormone apa tu? Atas saranan doctor ke? Fhm nk baby tp jgn smpai nk mkn ubat suka hati ye kang ada msalah lain pula..klu scan dh ada kantung buat beta hcg test, klinik swasta ada buat..check darah confirm blh tau tgh pregnant atau x..cara lain, tunggu je another 2 weeks tgk kantung membesar ke x

2d trước

Yes sis kna tggu.. sye pun mcm sis.. p pulak xde🤣🤣 lpas tu dia suruh tggu sikit lgi.. ALHAMDULILAH ADE.. sis jgn risau.. ade rezeki sis tu

ubat hormon nak makan hormon apa? progesterone? estrogen? oxytocin? dopamine? corticotropin r? thyrotropin r? growth hr? follicle stimulating? luteinizing? prolactin? doktor dulu pleaseeee

Tak perlu makan ubat tanpa saranan doktor. Tunggu dulu lagi 3 weeks lepastu check upt lagi. Jgn lupe buat scan lagi sekali. Sabar ye ♥️

rujuk doktor. ubat2 ni lelagi yg tahu memang main dgn hormon tolong lah jangan ambil sembarangan atau atas nasihat public je. rujuk doktor.

jumpa doc dan dptkn nasihat..tu sebaik2nya..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Dapatkan nasihat doktor pakar

not sure