Hormon dan period

Period tak teratur. Bila bersama dengan suami ade tompok darah. Bila buat pregnancy test -ve result.. saya kena makan pil hormon untuk stabilkan period.. boleh bantu saya?

2 Các câu trả lời

Sy pn period xteratur blan lepas dtg period lama smpai 14 hari..bln nie xdtg plak tp ad kua spotting bila cek testpack -ve..kwn2 ckp mgkin bru lg..sbb tarikh period bln nie da lpas

Try exercise, kawal pemakanan. Try kurangkan berat badan. Hormon banyak berkait dengan lifestyle.