Tumpang tanya

Assalamualaikum ibu2 smua sya nk tanya sbp ni anak petama tk de pegalaman lg..sya baru 28 week 6 day esok baru masuk 29 week normal ke kalau bby kurang gerak kalau gerak pun kadang2 kuat kadang pelan.....

3 Các câu trả lời

boleh start join pregnant mums club. mcm motherhood, MommyDaddy&i, mcm2 lagi. diorg ada provide free classes, ada yg bagi pregnancy kit. alhamdulillah sy dpt bnyak dri diorg. tkyah nk risau brg2 baby dh. ilmu pun dpt. 😄 paling pentjng antenatal talk. ilmu pasal pregnancy, postpartum, motherhood, emergency aid untuk baby. ☺️

Mcm saya dulu, normal. Ada masa bukan dia tak aktif, cuma kita yang tak rasa sngt sbb baby kerap berpusing. Tapi follow your instinct. Kalau rasa something wrong, better pergi jmpa doctor.

Dah start kira carta gerak anak kan klau xckup 10 kli gerak trus hospital..