Salam nk tanya normal ke kalau pregnant 28 week tp baby mcm kurang gerak pulak hari ni ?

2 Các câu trả lời

saya pun mcm ni tp nurse suruh pantau jgak. sbb kna ada pergerakan jgak setiap 1 jam atleast 1x pergerakan. cara sy makan, mnum air sejuk ke , mnum air manis sikit ke, pujuk2 baby usap perut atau bring mengiring

pastikan baby gerak tiap jam.. cukup 10gerakan dlm masa 12 jam.. klu kurang kena jmpa doc

2mo trước

terima kasih ye