35w

assalamualaikum ibu2 semua..ada x yg senasib dengan saya bila bersama dgn suami saya mcm acuh x acuh jak..x da nafsu yg membuak..kesian suami..dahla suami kerja jauh..sedangkan time hujung kehamilanla d galakkan banyakkan bersama untuk memudahkan laluan terbuka.. #35w #2ndpregnancy

1 Trả lời

Ini normal sebab hormon ngandung tu. tapi cari la jalan utk suami sbb nnt dah bersalin pn dekat 60-90hari jgak xleh bersama.