keputihan

Hye sy nk tanya kalau kita bgtahu ade keputihan terus kena seluk muncung itik ke?? Atau doc akn bg ubat dulu?

3 Các câu trả lời

Doc akn chek mnguna kn mncung itk utk swab amik smple nk psti kn GBS or tak.. sy dh 5x guna mncng itk utk swab tu.. pstu dpt ubt insert kt vagina pn dh dekt 6 kotak guna tpi keputihn still ada jgk.. mmg x bole hilng melain kn leps bersalin cma nti kna drip antibiotik je sblum Bersalin..now sy dh 37 mnggu 4 hri. Moga kita2 smua nie di permudh kn sgala Urusan.. amiin..

kalau sy,dr check. first check sebab sy cakap keputihan banyak dari biasa. yg second, sebab kencing kotor. yg kedua tu baru dr bagi ubat untuk hilangkan bakteria. tapi result dua dua okayyy

doc akan check dulu sis. kalau xde keperluan, xperlu rsenye