Sampel keputihan di KK

Ada yang pernah kena ambil sampel keputihan di KK tak? Prosedur dia macam mana ye? Perlu masukkan muncung itik? Atau kita sendiri ambil sampel hantar ke makmal? Sy risau kena muncung itik. Kalau kena, doctor perempuan yg akan buatkan atau lelaki? Risau 😭#ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

perlu masuk muncung itik tu. doktor yg di KKIA yg akan buat. tempat saya doktor KKIA semua perempuan, jadi doktor perempuan yg buat.

dktr pmpuan yg buat.

10mo trước

Owh. Lega rasa ☺️