Susu kambing

Assalamualaikum ibu semua. Siapa pernah consume susu ni? Adik ipar saya belikan tapi saya takutlah nak consume. Tak minum serba salah pula 😅 saya ada research pasal susu ni and susu ni ada effect cerahkan kulit. Kulit saya memang cerah jadi saya takut produk putihkan badan ni effect baby hmm

Susu kambing
1 Trả lời

Klau takut minum, bg husband minum 😂

4y trước

Alamak. Hahha. Tapelah sis simpan je. Lmbt lgi kan tarikh luput. Minum lepas baby lahir n tak breastfeed baby. Takut jugak effect kat bby